Les 9 propostes més interessants per aquest cap de setmana a Sant Cugat

Gaudeix de les activitats més destacades d'aquest cap de setmana del mes de març

Arriba un nou cap de setmana del mes de març amb una agenda plena d'activitats. Algunes de les propostes més destacades són:

Dia 15 de març

L'activitat de divendres, obre amb el Divercasal. "Reaccions químiques: fem un Slime" (5 a 9 anys), al Casal de Mira-Sol, entre les 17:30 h i les 19 h. Per altra banda, a les 18 h, a l'edifici Ayeneu, se celebra el cicle de xerrades de neurodivulgació sobre "L'ictus". Per últim, a la plaça Octavià i la plaça Lluís Millet, hi ha una Intervenció artística itinerant amb Camut Band, entre les 18 h i les 20 h.

Dia 16 de març

El dissabte al matí obre, a les 8:30 h, amb la cursa de les 16es Milles de Valldoreix, que tindrà lloc al Complex Esportiu Municipal Valldoreix. A les 11:30 h, a l'edifici Ateneu, se celebra una sessió de Ioga Nidra. A més, a la tarda, de 18:30 h fins a les 19:30 h, es fa l'homenatge a Martí Olaya. "Paraules, memòria i sentiment" (3a edició), Casa Museu Cal Gerrer. Pels més petits de la colla, de 18 h a 19:30 h, hi ha un espectacle de titelles sobre "La llegenda del drac de Sant Cugat", a l'Associació Can Ninot.

Dia 17 de març

Per tancar el cap de setmana, el diumenge a les 9:30 h, hi ha les Passejades per Collserola. "Les fonts de Can Catà". A més durant tot el dia, estarà obert el Mercat de Brocanters de 9:30 h fins a les 16 h, a la zona de Mercantic.

 
Comentaris

Destaquem