Les 9 propostes més interessants per gaudir de la setmana a Sant Cugat

Després d'haver gaudit dels dies de setmana santa arriben noves propostes a Sant Cugat

Després d'un cap de setmana intens, arriba una nova setmana carregada d'activitats per a la gent de Sant Cugat. Aquestes són algunes de les més destacades:

Dia 22 d'abril

El dilluns de Pasqua se celebra, durant tota la jornada, la tradicional Cantada de Caramelles de Pasqua als diferents carrers i places de la ciutat.

 

Dia 23 d'abril

Per cel·lebrar la Diada de Sant Jordi hi han diferents activitats programades durant eld ia. Primer de tot, a la plaça de l'U d'octubre, se celebra el Sant Jordi solidari entre les 7 h i les 19 h. També, de 18:30 h a 19:30 h, hi ha programada una Ballada de sardanes, a la plaça Augusta. Per altra banda, de 19 h fins a les 20 h, hi ha la Lectura popular de textos i poemes de Marta Pessarrodona, a la plaça del Coll.

Dia 24 d'abril

El dimecres a la tarda, a les 18 h, hi ha una conferència sobre "Franklin D. Roosevelt" al Xalet Negre. Tot seguit, als Jardins de la Llar d'Avís de la Parròquia, se celebra el Recital de poemes d'autors santcugatencs i concert de la Coral de la Llar, entre les 18:45 h i les 20 h.

 

Dia 25 d'abril

L'activitat de dijous comença amb el taller de jocs per conmemmorar el Dia Mundial de l'Educació Física al carrer, i que se celebrarà entre les 8 h i les 14:30 h. A les 17:30 h, hi ha una conferència sobre "¿Es la Edad Media tan oscura como se suele decir?", al SC Trade Center - Centre de Negocis. Per acabar, de 19 h fins a les 20 h, al Teatre-Auditori se celebra el concert "Cantem Àfrica".

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?