Les activitats per aquest cap de setmana a Sant Cugat

Una ballada de sardanes i diferents propostes per conèixer el Monestir ocupen el cap de setmana al municipi

Arriba un nou cap de setmana d'agost al municipi i, tot i que és època de vacances, Sant Cugat ofereix diferents plans per poder gaudir-lo sense sortir de la ciutat.

Per començar, el dissabte 18 d'agost, a partir de les 17 h, es reaprèn l'activitat al Monestir per poder gaudir d'una visita guiada, amb el programa 'Guia'm pel Monestir', que es basa en Visites guiades al Claustre del Monestir conduïdes per persones afectades per la Síndrome d’Asperger. Sense sortir del Monestir, podem gaudir també d'un altre programa per conèixer-lo, el 'Nit de llegendes al Monestir', a partir de les 22 h.

El mateix dissabte 18 se celebren dues activitats més, la primera, 'L'arca de Noè i les seves bèsties', una activitat per conèixer aquesta història bíblica tot fent un taller, a partir de les 18 h. A més, una mica més tard, a les 19: 30 h, se celebra una ballada de sardanes a la plaça d'Octavià.

Per acabar les activitats del cap de setmana, el diumenge 19, a partir de les 11 h, una nova ocasió per gaudir del 'Guia'm pel Monestir'.

 

 
Comentaris

Destaquem