Les activitats per gaudir d'una altra setmana de tardor

Des del dilluns i fins al dijous hi ha unes quantes opcions per passar una bona estona al municipi

Sant Cugat encara l'última setmana d'octubre amb diferents possibilitats, actes i activitats per poder gaudir del municipi d'entre dilluns a dijous. Per això, aquestes són les principals propostes a la ciutat per no haver de sortir a passar una bona estona fora d'ella.

Dilluns 22

El Festival Nacional de Poesia a Sant Cugat segueix copsant bona part de les activitats al municipi. En el marc d'aquest certamen, per als amants de la literatura, la presentació del llibre Fourmillante. Per aquells que volen gaudir amb la família i els menuts de la casa, l'Espai Familiar de la Floresta és una gran opció. Una activitat que poc hi té a veure, per als interessats en la tecnologia i els nous models de negoci, Linkedin l'eina de vendes 4.0

Dimarts 23

El dimarts comença fort amb una altra activitat relacionada amb el món dels negocis i com utilitzar els networkings per captar més clients. En l'àmbit de la cultura i els infants, una nova oportunitat per passar-ho bé tot aprenent a l'Hora del Conte. I en el marc del Festival Nacional de Poesia a Sant Cugat, Cicle Poe2ia amb Míriam Cano i Pau Gener.

Dimecres 24

De cara al dimecres es presenta una bona oportunitat per resoldre dubtes sobre la maternitat i la lactància. Per als amants de les noves tecnologies i les xarxes socials, també es pot gaudir d'una conferència: 'Càpsula TIC. "Navega amb seguretat i privacitat"'. I sense deixar de banda el Festival Nacional de Poesia a Sant Cugat, una curiosa activitat per conèixer millor les característiques de la cal·ligrafia japonesa.

Dijous 25

El dijous va de salut, i és que l'Ajuntament organitza una caminada popular per descobrir rutes i camins per promocionar els hàbits saludables i el fet de sortir a caminar. En el marc de les activitats de commemoració del Dia Mundial de la Salut Mental, la xerrada 'El trastorn de les emocions: el trastorn bipolar'.

 
Comentaris

Destaquem