contingut promocionat

 

 
logo mármoles aira

Les claus per escollir el taulell per a la teva nova cuina

És fonamental conèixer quins són els punts forts de cada material per escollir adequadament

La reforma de la cuina és un dels canvis que més afecten al funcionament d'una casa: pots afegir estris que et faran més fàcil cuinar, afegir un espai per poder menjar sense sortir d'allà o fins i tot afegir un rentavaixelles que t'estalviï aquesta feina. Decideixis el que decideixis, però, hi haurà un element que hi serà de ben segur: el taulell. Una peça que estarà per tota la cuina i que serà el suport on cuinis.

Per aquest motiu és molt important decidir quin material vols per al taulell de la teva nova cuina, ja que marcarà l'estètica de tot el conjunt. A més, no tots els materials són iguals, cosa que fa que el manteniment tampoc ho sigui. Et donem les claus necessàries perquè puguis escollir el teu nou taulell d'una forma molt més senzilla.

 

Granit: la cuina atemporal

És un dels materials més utilitzats a les cuines. És una roca natural de gran duresa que pots trobar en molts colors diferents. A més, és el material idoni per a una cuina atemporal.

Marbre: un altre clàssic

A diferència del granit, el marbre és més porós, cosa que fa que no sigui tant resistent. Tot i això, és un material que s'utilitza habitualment i dóna un toc retro a la teva cuina.

Silestone: resistència i versatilitat

Aquest és un material desenvolupat per l'empresa Cosentino que conté un 94% de marbre natural. Això fa que, en combinació dels altres components, sigui extremadament resistent. El Silestone et permetrà tenir un taulell que no sigui porós del qual en pots trobar gran varietat de colors i dissenys.

Quars tecnològic: bellesa i robustesa

La marca COMPAC ha desenvolupat un material format bàsicament per quars, un dels elements més resistents i bonics del planeta. El quars tecnològic, a més té una gran resistència als cops i a la flexió i no absorbeix l'aigua.

Mármoles Aira hi trobaràs tots aquests materials i molts més. A la seva botiga del carrer de Sant Antoni podràs veure in situ les diferents propostes per a la teva cuina i tota la veritat de colors de les quals disposes. A més, et podran assessorar per escollir el material i l'estil que quedi millor a la teva cuina.

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?