contingut promocionat

Hospital Universitari General de Catalunya

Les imatges del concurs fotogràfic TOT Fotoportada 2018

El termini per presentar les imatges finalitza el 23 de setembre

Aquestes són les algunes de les fotografies que ens han arribat de la 21a edició del concurs fotogràfic més popular de Sant Cugat, el TOT Fotoportada Hospital Universitari General de Catalunya, que organitza el TOT Sant Cugat. Un concurs que s'estendrà fins al 23 de setembre, i amb el qual es repartiran premis valorats en més de 8.000 €.

@alexcoiffier   "Correfoc"  Festa Major 2018, Sant Cugat del Vallès (Categoria Instagram)

Enguany es pot participar en 4 categories diferents, quer són Lleure, Viatges, Esports i Instagram.

Cada participant podrà concursar amb un màxim de 2 fotografies per categoria, i totes les fotos hauran d'haver estat captades l'estiu del 2018. En les tres primeres categories, les imatges s'han d'enviar omplint aquest formulari.

Les fotografies poden estar fetes amb càmeres o amb qualsevol dispositiu mòbil, amb format horitzontal, i el jurat no considerarà les imatges amb un excés de retoc. No s'acceptaran les fotografies amb marques d'aigua ni logotips.

Consulta les bases del concurs.

En el cas de la categoria Instagram, s'han de penjar directament a través d'aquesta xarxa social indicant el hashtag #totfotoportada2018. A més de l'etiqueta, s'haurà de posar el títol de la fotografia i l'indret des d'on s'ha fet la imatge. Perquè la participació sigui vàlida, cal que siguis seguidor del nostre compte d'Instagram @totsantcugat. Només entraran a concurs les dues primeres fotografies penjades per cada perfil personal.

El jurat del certamen, format per professionals santcugatencs de la fotografia i de l'equip @igersSantcugat es reunirà el mes d'octubre per decidir els guanyadors de cada categoria. Pel que fa al lliurament dels premis, se celebrarà el 25 d'octubre a la plaça de Barcelona, on també s'inaugurarà l'exposició de les imatges rebudes a concurs.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem