Les JERC demanen a Cal Temerari que garanteixi la celebració del Quinto

Les joventuts republicanes lamentin que Cal Temerari utilitzi el Quinto per fer "pressió" a l'Ajuntament de Sant Cugat

Les Joventuts d'Esquerra Republicana de Sant Cugat han lamentat que Cal Temerari utilitzi el Quinto de Nadal com a eina de pressió per negociar amb l'Ajuntament. "Lamentem que el Quinto i la Festa de Cap d'Any estiguin en perill i instem a Cal Temerari i a l'Ajuntament aposar-se d'acord per tirar endavant aquestes activitats tan arrelades", ha argumentat la portaveu de les JERC, Ainhoa Miró.

Cal Temerari és l'entitat que en els últims anys ha organitzat la Festa de Cap d'Any i el Quinto de Nadal. Enguany no ha confirmat la seva organització i ha acusat l'Ajuntament de "censura" i "d'apropiar-se" la celebració. En aquest context, les joventuts republicanes demanen no fer servir el Quinto com a element de pressió. "Es posen en risc aspectes que preocupen molt als joves", ha lamentat el regidor d'ERC-MES, Èric Gómez.

"Hi ha temps per arribar a un acord", ha assegurat Gómez, que ha avançat que si Cal Temerari no organitza el Quinto, no es farà. "L'Ajuntament no qüestiona la seva continuïtat i volem que faci tot el possible perquè es celebri. I demanem a Cal Temerari que aclareixi si organitzarà o no el Quinto".

El motiu del desencontre entre Cal Temerari i l'Ajuntament és l'organització de la Festa de Cap d'Any, que enguany vol impulsar el Consistori. Èric Gómez no considera negatiu que altres associacions s'impliquin en la festa: "Hi ha moltes entitats que podrien participar. Això no vol dir excloure Cal Temerari".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem