Les novetats d'aquest Nadal han tingut molt bona resposta entre els santcugatencs

L'Ajuntament es mostra satisfet per com s'han desenvolupat les 182 activitats de Nadal al municipi

Amb l’acabament de les festes de Nadal és moment de fer balanç i, segons l’Ajuntament, a Sant Cugat s’ha viscut una molt bona temporada de Nadal, en part, gràcies al fet que el temps ha estat bo. Així, la regidora de Cultura, Silvia Solanellas, va expressar la perspectiva del consistori: “Estem molt contents per com ha anat. És cert que el temps ha estat molt bo durant totes les festes i això ha ajudat que es pogués fer tot amb normalitat”, diu Solanellas.

182 activitats

Durant les festes nadalenques, a Sant Cugat s’han fet 182 activitats relacionades amb la temàtica, el 60% de les quals eren adreçades a nens i nenes. De totes maneres, enguany s’hi han inclòs més activitats per a joves, com el Parc d’Aventures o el circuit de segways, que han tingut molt bona rebuda, segons la regidora de cultura. D’altra banda, també ha estat molt positiva la resposta a la ja tradicional Fira de Nadal o a la festa de cap d’any a l’envelat, per on han circulat unes 15.000 persones al llarg de les festes de Nadal.

Solanellas també destaca les campanades a la plaça d’Octavià, que es feien de manera organitzada per primera vegada i “van ser un èxit”. Pel que fa a les activitats culturals, la regidora posa en valor l’èxit de Pedra i Sang, que va exhaurir entrades, així com dels diferents concerts de Nadal que s’han celebrat.

 
Comentaris

Destaquem