Les Planes tindrà un parc de tirolines per a infants

Va ser el projecte de barri més votat als pressupostos participatius

El barri de les Planes disposarà d’un parc de tirolines per a infants després que aquest fos el projecte més votat dins dels projectes de barri dels Pressupostos Participatius del 2018 a Sant Cugat del Vallès. Un projecte que té per objectiu “crear un nou espai d’oci infantil a la natura que ajudi a conscienciar la població de la importància de tenir cura del bosc i mantenir-lo net”, i que va rebre 616 vots.

 

Aquesta darrera setmana de juliol, l’Ajuntament, els proposants i l’Associació de Veïns i Propietaris del barri s’han reunit per començar a treballar en la materialització de la proposta, que disposa d’un pressupost de 80.000 euros, com la resta de projectes de barri d’aquesta edició dels Pressupostos participatius.

 

La proposta guanyadora escollida pels veïns i veïnes consisteix en un parc que inclogui un petit rocòdrom i tirolines com les que hi ha a altres parcs de Sant Cugat, amb la voluntat d’aprofitar l’entorn boscós de les Planes i ajudar a promoure la relació entre naturalesa i oci i una major sensibilitat ambiental.

 

Tot i que encara no s’ha definit exactament la ubicació del nou parc, una possible ubicació per fer-ho seria l’entorn de la plaça Colom, tot i que s’està estudiant.

 
Comentaris

Destaquem