Menja sa i de qualitat, fàcil i on vulguis

A Coques i Panadons Montse, trobaràs productes de qualitat, saludables, propers i 100% naturals

Fa més de 25 anys que la cuinera Montserrat i l’emprenedor Josep van començar a fer unes coques molt especials, que actualment continuen sent exquisides i molt venudes.

Si procures menjar sa i de qualitat a la botiga de Coques i Panadons Montse, t’oferiran productes pròxims, 100% naturals sense auditius ni colorants, i cuinats amb mètodes tradicionals respectuosos amb el medi ambient.

Els ingredients de les coques són, sobretot, verdures variades acompanyades de carn, tonyina, formatge i bolets. I si també necessites menjar postres, pots escollir entre les coques dolces, pans de pessic, magdalenes i bandes de fruita, entre d’altres.

Menja fàcilment i on vulguis gràcies a ells, visita’ls i et mostraran la seva carta de productes, dels quals cal destacar els famosos panadons que es feien servir antigament per a celebrar els dies de Tots Sants i Pasqua, farcides d'espinacs, panses i pinyons. A més a més, si treballes en una empresa o ets particular, tens l’opció d’escollir uns dels seus càterings per acompanyar la celebració d’un dels vostres esdeveniments.

Les famoses empanades que es cuinaven antigament els dies de Tot Sants i de Pasqua FOTO. Cedida
Més informació
 
Comentaris

Destaquem