Mercadona tanca per obres durant l'agost a Mira-Sol Centre, que seguirà amb activitat

Les gran majoria de les altres botigues del centre seguiran obertes i l'activitat comercial no s'aturarà

El Mercadona del centre comercial Mira-Sol Centre tancarà durant l'agost, del 4 al 23, ambdós inclosos. Ho farà perquè la coneguda marca està actualitzant la imatge d'alguns dels seus establiments, entre ells el que hi ha al centre comercial de Mira-Sol. Tot i això, l'activitat comercial no s'aturarà a les altres botigues de Mira-Sol Centre, que continuarà obert amb normalitat.

Des del Mira-Sol Centre asseguren que "Mercadona és la locomotora" del centre comercial, ja que gran part dels visitants van a comprar-hi i, després, fan un volt i compren als altres establiments de la part interior del mercat, que en total són 15. De fet, els responsables del Mira-Sol Centre han donat l'oportunitat als establiments que ho desitgin de poder tancar durant els dies que dura l'obra al Mercadona, per aprofitar la baixada d'afluència de gent i donar descans al personal o fer millores en les botigues.

De totes maneres, aquesta opció és excepcional per aquest cas. De fet, només 3 de les 15 botigues de l'interior del mercat s'hi han acollit. D'altra banda, la majoria dels establiments de l'exterior continuaran amb la seva activitat normal. Des del Mira-Sol Centre, doncs, han deixat clar que els clients podran seguir gaudint de l'activitat comercial durant el mes d'agost, amb possibles excepcions en l'horari d'obertura i tancament dels establiments, però que no afectarà el desenvolupament habitual del centre comercial.

 
Comentaris

Destaquem