Mira si gaudiràs de la Ruta de Tapes de franc

Els tres guanyadors i els seus acompanyants es podran delectar amb una Estrella Damm ben fresca i alguna de les 29 tapes que aquest any estan presents a l'itinerari

Dolores Repiso, Francesc Casas i Enrique Pérez són els tres afortunats que gaudiran del 'Sant Cugat va de tapes' de franc. Els tres han participat en el sorteig de Gastronosfera i Estrella Damm, organitzadora de la Ruta de Tapes.

Els tres guanyadors i els seus acompanyants es podran delectar amb una Estrella Damm ben fresca i alguna de les 29 tapes que aquest any estan presents a l'itinerari com el croquetó de fricandó, el bao de porc amb most i anacard caramel·litzat, l'enchilada de pollastre, l'albergínia amb formatge de cabra, la Vdgustació de mini torrades, la xatonada, el bacalhau com natas, la patata emmascarada, el maó de foie amb mitja lluna d'aranyoner, l'hamburguesa moresca, el panzerotto di funghi o la cassoleta del pescador, entre altres.

Guanya un sopar per a dues persones

Durant la Ruta de Tapes 2018, que organitza Estrella Damm, se celebrarà novament el concurs per trobar la millor proposta culinària. La tapa guanyadora es donarà a conèixer una vegada finalitzi l'edició 2018 i serà aquella que aconsegueixi més vots. Les votacions es podran fer, a partir que s'iniciï la ruta, coincidit amb el dijous, 13 de setembre, fins un dia després que acabi l'itinerari, el dilluns 24 de setembre. Podràs votar a la web del TOT Sant Cugat, tot cercant la notícia per votar la millor tapa i escollir la tapa que es consideri, per gust, preferència, textura, colors, presentació, la millor de tota la ruta.

Entre tots els participants de la votació per triar la tapa més popular, se sortejarà un sopar per a dos comensals en un dels restaurants que participaran en el 'Sant Cugat va de tapes'. A banda, també s'escollirà la tapa que millor marida amb la cervesa Estrella Damm.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem