contingut promocionat

 

B terra veritas

 

Mira si has guanyat les entrades per al taller de cuina antienvelliment!

El cos utilitza tot el que té el seu abast per allargar el temps de vida i en aquest punt és important saber quins aliments ens ajuden en aquest camí

La genètica, els factors ambientals i l'alimentació determinen l'esperança de vida de les persones. El cos utilitza tot el que té el seu abast per allargar el temps de vida i en aquest punt és important saber quins aliments ens ajuden en aquest camí. Els antioxidants, aquelles substàncies que tenen la capacitat d'inhibir l'oxidació causada pels radicals lliures són un gran aliat, però com combinar-lo per treure'ls-hi el màxim partit?

Encara que l'organisme té els seus mecanismes antioxidants, l'alimentació ens aporta una gran part, sempre que ho sapiguem fer. Hem de tenir en compte que l'excés de radicals lliures i la disminució de la capacitat antioxidant provoquen estrès oxidatiu, el qual és la causa directa de l'envelliment i les malalties.

 

Per ajudar-te a fer una dieta antienvelliment, el nou espai de tallers de cuina saludable i benestar referent a la ciutat, el TOT Sant Cugat i Terra Veritas hem sortejat 4 entrades per al taller Dieta antiaging: El que s'ha de menjar i el que no per frenar l'envelliment, que impartirà Mireia Anglada.

Els guanyadors han estat la Marta Sardeny i Valls; la Rosa Moreno Martinez, la Nuria Tobia Faura i la Miriam Zaragoza Alvarez. Enhorabona!

Més informació
 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?