Mira si has guanyat un sopar per a dues persones per haver votat la millor tapa

Un total de 29 bars i restaurants de Sant Cugat s'han sumat a la Ruta de Tapes

Isabel Lanas Blasco és la guanyadora del sopar per a dues personesal restaurant Somewhere on podrà gaudir de plats healthy, burguers, varietat de receptes del món, sandwichs, tapes i molt més, que podrà compartir amb la persona que ella desitgi. Lanas ha estat una dels més de 400 votants que han escollit la millor tapa del 'Sant Cugat va de Tapes' 2018 segons el gust, la preferència, els ingredients, la textura, el color, la presentació...

La millor tapa del 'Sant Cugat va de tapes' 2018 ha recaigut en la proposta del restaurant Vdgust Ibèrics i formatges. El local, que va participar en la Ruta de tapes d'aquest any des del dijous, 13, al diumenge, 23 de setembre, ha obtingut més vots per la seva tapa Vdgustació de mini torrades. Aquest mini plat constava de tres tasts de torrades gratinades: sobrassada de Mallorca amb brie i mel de granja; bull negre amb formatge de cabra i ceba caramel·litzada; i, formatge blau amb codony i anxova, i ha estat escollit per la majoria dels votants. 

Aquest any un total de 29 bars i restaurants de Sant Cugat s'han sumat a la Ruta de Tapes, que organitza Estrella Damm i que s'ha pogut seguir a les xarxes socials. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem