Mira-sol tanca 3 dies de Festa Major amb una àmplia participació

La celebració arrencava divendres, 6 de juliol

La Festa Major de Mira-sol, a Sant Cugat del Vallès, ha finalitzat aquest diumenge, 8 de juliol, després de tres dies d'activitats per a tota la família. Una festa que començava amb el pregó de l'Associació Hort de Mira-sol el divendres, i en la qual no han faltat grans clàssics de la Festa com la bicicletada popular.

Mireu les millors imatges de la Festa Major de Mira-sol.

Bicicletada Popular de la Festa Major de Mira-sol. Foto: Bernat Millet

Agustina Molins, membre de la Comissió organitzadora de la Festa Major, ha valorat positivament la festa. "Després de tants anys, ja saps més o menys el que li agrada a la gent, i el que no. Hi ha molta participació, i les activitats per als nens i nenes funcionen molt bé".

"Totes les activitats han mantingut més o menys la participació, omplint a tots els actes", ha remarcat, demanant que se "segueixi fent barri, apostant per la festa", i començant ja a pensar en noves propostes per a l'any vinent.

L'alcaldessa de Sant Cugat, Carmela Fortuny, també ha fet un balanç positiu de la celebració. "Una festa de barri, com a continuïtat de la Festa Major, destacant sobretot les activitats familiars, on s'ha incrementat la participació respecte de l'any passat, per tant una festa major molt pensada per a les famílies", ha remarcat.

En el mateix sentit, ha volgut destacar "les actuacions teatrals de dues associacions santcugatenques, que van omplir de gom a gom, el cinema a la fresca i els concerts", on "la gent s'ho va passar molt bé i sense incidents".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem