Mor Jordi Leira, prestigiós ginecòleg de l'HGC, en un accident de cotxe

L'accident es va produir el diumenge 12 d'agost a la tarda i la seva acompanyant, també metge de l'Hospital General, es troba en estat crític

Jordi Leira, prestigiós ginecòleg de l'Hospital General de Catalunya (Sant Cugat), va morir en un accident de cotxe el passat diumenge 12 d'agost a la tarda, a l'Alt Urgell. La seva companya, Eugènia Gil, que també és metge de l'hospital, anava en el vehicle i es troba en estat semi crític, ingressada a l'hospital Pau Taulí de Sabadell. Actualment, Leira ocupava el càrrec de cap de la Unitat de Sòl Pèlvic i era molt conegut pels santcugatencs. Les restes de Leira seran al tanatori de Sant Gervasi (Barcelona), a partir del dimecres 15 d'agost al matí i el funeral es farà el dijous 16 d'agost, a tres quarts de 12 del migdia, al mateix lloc.

El doctor, de 63 anys, portava més de 30 anys treballant a l'Hospital General de Catalunya. Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona (UB), Leira era expert en coneixements sobre obstetrícia i ginecologia. A banda de la seva tasca mèdica, Leira va ser reconegut amb el premi a millor treball original sobre "Relacions entre les malalties víriques de transmissió sexual i les neoplasies genitals" per la Sociedad Española para la Investigación de las Enfermedades de Transmisión Sexual y SIDA (S.E.I.E.T.S.).

 
Comentaris

Destaquem