Mossos i Policia Local inicien un dispositiu de seguretat a la zona d'oci de Sant Cugat

El dispositiu està dissenyat per reduir els fets delictius a aquesta zona que s'havien incrementat l'últim mes i mig

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra i Policia Local de Sant Cugat del Vallès han posat en marxa un dispositiu especial de seguretat els caps de setmana a la zona d'oci de la ciutat. Un dispositiu que s'iniciava divendres, dissabte i diumenge 15,16 i 17 de febrer, i que té per objectiu reduir els fets delictius que s'havien incrementat l'últim mes i mig: conducció sota els efectes de l'alcohol, intervenció d'objectes perillosos, intervenció de substàncies estupefaents, alteracions de la seguretat ciutadana, prevenció de delictes contra el patrimoni i augmentar la sensació de seguretat.

D'aquesta manera, el dispositiu va establir controls als accessos de les discoteques tant d'entrada com de sortida. Fruit d'aquests controls es van aixecar diverses denúncies: 19 alcoholèmies positives, 5 denúncies per tinença de substàncies estupefaents, 2 sancions per conduir sota l'efecte de substàncies estupefaents i una sanció administrativa per falta de respecte als agents de l'autoritat.

Els responsables policials de Mossos i Policia Local tenen la intenció de mantenir aquest dispositiu fins a reduir aquests fets, tal com apunten en un comunicat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem