contingut promocionat

 

Logo Sant Cugat Fruits

 

No et compliquis aquest Nadal i tasta els plats preparats de Sant Cugat Fruits!

Els plats preparats vegetarians arriben a les tres botigues del grup

Arriba el Nadal i els maldecaps a l'hora de preparar el menjar per a tota la família. Si vols fer-ho tot més fàcil, Sant Cugat Fruits és la teva solució: arriben el plats preparats vegetarians a la fruiteria santcugatenca.

La botiga especialitzada en fruites i verdures, inaugura el dia 23 de desembre la seva tercera botiga al municipi. El nou establiment se situa al carrer de Valldoreix, 27, al mateix local on estava abans la fruiteria Carmeta. En aquest nou establiment de Sant Cugat Fruits, a més d'una àmplia oferta de fruites i verdures seleccionades i de la millor qualitat, trobareu menjar preparat.

B SANT CUGAT FRUITS 300X250

 

Així que a partir d'ara, podreu escollir entre una completa oferta de plats vegans i vegetarians a les tres botigues de Sant Cugat Fruits elaborats diàriament a l'obrador del grup. Caldos i cremes fetes amb productes de primera qualitat són part de l'oferta que complementen altres propostes com la verdura cuita, els pastissos i les truites de verdures, canelons i lasanyes de verdures, espinacs, de ceps, sense oblidar les creps, els llibrets de tofu i les pastes saltades amb verdures.

Aquesta nova botiga, ubicada en ple eix comercial, se suma a les dues fruiteries del grup, la del carrer de Castillejos, 58 i la de la rambla del Celler, 89. Ara, tots tres locals disposaran de plats preparats elaborats a l'obrador del grup. Totes tres botigues estaran obertes el diumenge 23 de 8 del matí a 2 del migdia oferint tot tipus de plats.

Una fruiteria amb història

Sant Cugat Fruits es caracteritza per oferir fruites i verdures seleccionades i de primera qualitat i on el producte de proximitat i temporada ocupen un lloc destacat. I és que per Juan Manuel Morales, gerent de les fruiteries Sant Cugat Fruits, "si consumim productes del temps, el pagès cultiva els seus productes a l'aire lliure amb sol i vent natural, cosa que fa que tinguin més beneficis per a la salut".

Més info: Morales: “Els productes de temporada tenen més beneficis per la salut”

Més informació
 
Comentaris

Destaquem