No saps com fer que el teu bebè mengi a la taula?

Els nens aprenen per imitació, així que només has de fer el que ells han d'aprendre

Si tens un bebé de sis mesos, sabras que ja és el moment que comenci a menjar amb tota la família, però com cada nen és un món, no els hem de forçar. Una opció que hem de tenir en compte és el mètode Baby-led Wealing (BLW): d'aquesta forma, el nen escull què vol menjar.

El més fàcil és que el nen mengi el mateix que tota la família i a la mateixa taula amb ells. Ell sol entendrà què ha de fer perquè començarà a imitar a la gent que l'envolta. Hem de tenir en compte que els bebès encara no poden menjar el mateix que els adults, per això, hem de separar el seu menjar per evitar aquests ingredients.

Si vols saber més sobre el mètode BLW, a De Mammalia ofereixen cursos on t'expliquem quines són les millors pràctiques per a una criança respectuosa. Durant el taller, t'explicaran com tenir els nens a taula i què fer perquè se sentin còmodes, alhora que aprenguin a menjar en família.

A més, De Mammalia ofereix altres cursos per a les famílies: ioga amb bebès, nutrició per a embarassades, taller de música en famílies o MAMIfit són algunes de les opcions que t'ofereix. El taller de Baby-led Weaning se celebrarà el dia 24 de 10.30 h a 12 h i té un preu de 20 euros per família.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem