Noestasola prepara diferents activitats al març per commemorar el Dia de la Dona

El Sopar de les Dones serà el 16 de març al Casal Torreblanca de Sant Cugat

L'Associació Noestasola de Sant Cugat del Vallès, associació de dones supervivents de violència masclista, organitza diferents activitats al mes de març per commemorar el Dia Internacional de la Dona (8 de març). El tret de sortida a les activitats per commemorar aquesta efemèride serà el dimarts, 5 de març, quan es farà una xerrada sobre la sexualitat femenina en clau d'apoderament al Casal de Mira-sol a les 19 hores. Un taller no mixt i gratuït impartit per la sociòloga Júlia Sànchez Andreo.

Ja el dia 12, a les 19 hores, es farà un taller sobre l'apoderament femení al Xalet Negre. Un taller mixt i gratuït que anirà a càrrec de la jurista i coach Eva Lafuente.

Finalment, l'entitat ha convocat la segona edició del Sopar de les Dones, un acte de reconeixement a totes les dones. El sopar serà el 16 de març, a les 20.30 hores, al Casal Torreblanca. El càtering el prepararà la cooperativa de Mujeres pa'lante, dones supervivents en risc d'exclusió, i hi haurà espectacle de dansa del ventre amb Nessa Mynatur i les seves alumnes. Un acte mixt per al qual cal inscripció prèvia a https://www.inscribirme.com/elsopardelesdones. El preu és de 15 euros.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem