Nova jornada de desfilada de gossos en adopció

La Plataforma Animalista de Sant Cugat ha organitzat dues desfilades per al dissabte, 1 d'abril

Una vintena de gossos buscaran una nova llar aquest dissabte, 1 d'abril, als jardins de l'Hotel Sant Cugat. L'activitat, que està organitzada per la Plataforma Animalista de Sant Cugat (PAS), s'emmarca dins de la 4a edició de l'Spring Enlázate Market. La proposta inclourà paradetes, menjar i dues desfilades de gossos en adopció.

Amb l'objectiu de donar visibilitat als gossos que viuen a les protectores, i fomentar la seva adopció, s'han programat diferents activitats durant el matí.  

A partir de les 10 i fins a les 20 hores hi haurà una ruleta solidària on es recaptaran fons per a l'organització, així com una recollida de signatures per l'enduriment de penes per maltractament animal. La plataforma local tindrà un estand informatiu on es podrà consultar tota la informació dels animals que estiguin en adopció.  

Posteriorment, a les 12 hores començarà la primera desfilada de gossos per adoptar, i a les 13.30 hores hi haurà una segona desfilada. En totes dues es podrà interactuar amb els gossos. A més, hi haurà una xerrada, a càrrec de la PAS, on explicaran la tasca que hi ha darrere.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem