Nova programació infantil de La Puça entre gener i abril

La Puça és un recull de totes les activitats infantils i familiars que organitza l'Ajuntament de Sant Cugat

Ja hi ha nova edició de La Puça, el recull d’activitats d’oci i cultura dirigides a infants de 0 a 12 anys i les seves famílies en format agenda. L’Ajuntament de Sant Cugat ha publicat l’edició pels mesos de gener a abril de 2019, que inclou desenes de propostes pels infants santcugatencs. La podeu trobar amb l'edició en paper del TOT Sant Cugat d'aquest divendres 25 de gener.

La Puça ofereix propostes des de diferents àmbits com el teatre, la dansa, la música, el circ, el cinema, les visites guiades, els tallers, la literatura, l’art, o aquelles activitats culturals i de lleure dirigides especialment als nens i nenes. Amb un breu resum l’activitat o espectacle, aquesta guia vetlla per la qualitat artística, i especifica l’edat recomanada per tal que els infants i els seus acompanyants en gaudeixin al màxim.

A l'agenda es troben cursos per a infants i tallers familiars com tallers de postals lluminoses o circ en família, propostes en l'Espai Nadó per a nens de menys de 18 mesos o espectacles com el Rock en Família.

Consulta La Puça a través d'internet.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem