Obre el club de cànnabis de Can Magí

El nou centre atén els seus socis des de les 16.00 a les 22.00 hores

El Club Cànem Mil·lenari ha obert les seves portes aquest dimarts, 14 de juliol, al carrer d'Adrià Gual, al barri de Can Magí, segons ha assegurat Àngel Benito, president de la Federació d'Associacions Cannàbiques Autoregulades de Catalunya (Fedcac). L'obertura d'aquest nou espai, que va generar protestes entre alguns veïns de la zona, atén els seus socis des de les 16.00 a les 22.00 hores. Benito ha explicat en declaracions al TOT Sant Cugat, que els Mossos d'Esquadra van anar al local, arran d'una trucada dels veïns, per demanar la llicència del club i que una vegada van veure el document, van marxar.

A més, el santcugatenc ha explicat que la Policia Local també va anar al club per una incidència d'olors que molestava els residents de la comunitatque, la qual van resoldre tapant una sortida del lavabo del centre.

Pròxima regulació local

Un grup d'usuaris a dins del local. FOTO: Artur Ribera

Benito ha explicat també que el pròxim dimecres 22 de juliol, té previst reunir-se amb el regidor de Medi Ambient, Joan Puigdomènech, i altres membres del consistori per ajudar a definir les línies amb què l'Ajuntament ha de regular aquesta activitat. I és que la suspensió d'un any en les llicències d'aquests clubs va venir motivada, segons el consistori, per estudiar i analitzar en l’àmbit de les competències municipals com s’ha de regular aquesta activitat pel que fa a aspectes com la ubicació dels clubs, les seves instal·lacions o les condicions tècniques dels locals. Tot i això, la demora es va fer just després que la notícia de l'obertura de la seu saltés a l'opinió pública. 



En aquest sentit, Benito ha indicat que defensarà que aquests clubs estiguin dins del centre de la ciutat i no en zones allunyades o en polígons industrials.

La policia demana identificació

Un vehicle de la Policia Local de Sant Cugat FOTO: Artur Ribera

La Policia Local ha anat al local aquest dimecres, 15 de juliol, on ha identificat a les persones que han entrat al club. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem