Obre un nou restaurant de tapes a Sant Cugat

Es tracta de Kimo, un espai gastronòmic que ja compta amb un local a Lleida

El restaurant Kimo ha obert portes a Sant Cugat del Vallès aquest dilluns, 4 de desembre. Situat en una antiga fusteria del carrer d'Anselm Clavé, a tocar de la plaça del Doctor Galtés, ofereix una proposta gastronòmica basada en tapes i platets per compartir en un ambient distès i agradable.

Els propietaris del restaurant ja disposen de dos locals més a Lleida i ara han fet el pas a la província de Barcelona. Després de mirar localitzacions per diferents poblacions, es van decantar per Sant Cugat després de veure l'oportunitat d'agafar una antiga fusteria que han pogut adaptar i decorar al seu estil.

 
IMG 5057

Imatge interior del restaurant FOTO: Cedida

 

Amb capacitat per una vuitantena de persones, l'espai també comptarà amb una terrassa interior. La carta del restaurant es compon per tapes i platets clàssics de la cuina catalana, amb producte català, però sempre amb un punt afegit d'originalitat i modernitat. A més, els productes de temporada, com poden ser ara els bolets o les carxofes, també hi apareixen. També disposen d'una llarga i cuidada selecció de vins.

'Steak tartar', arròs amb ceps, cecina, formatges, 'japo burger' o ou poché amb camagrocs i trompetes de la mort són alguns dels plats que ara es poden tastar. De postres es troba un gelat de mango amb mascarpone o 'tartitas' de poma o plàtan, entre altres. El preu mig se situa per sota dels 25 euros per persona.

 
Comentaris

Destaquem