Ocupen quatre habitatges d'un mateix bloc a Volpelleres

Es tracta d'un immoble propietat de Banc Sabadell

Quatre famílies amb nens han ocupat quatre pisos d'un bloc d'habitatges de Sant Cugat, concretament al carrer de Benet Cortada a Volpelleres. Es tracta d'un immoble propietat de Banc Sabadell, comercialitzat per Solvia, i que tot just ha acabat ara de ser construït.

L'Ajuntament de Sant Cugat està al corrent de la situació i han explicat que, tot i que el cas es porta des dels Mossos d'Esquadra, la Policia Local també n'està al cas. D'altra banda, des de l'Ajuntament han explicat al TOT que Serveis Socials encara no ha fet cap actuació, perquè asseguren que les famílies no ho han demanat. Amb tot, estan pendent de la situació, també pel que fa a l'atenció dels infants tot i que de moment no s'ha actuat.

Fonts de l'entitat bancària també han confirmat al TOT l'ocupació i han explicat que han posat demandes judicials i estan fent "tot el que cal" per aconseguir una "solució ràpida".

En el bloc ja conviuen els primers propietaris amb les quatre famílies i, segons han explicat alguns veïns al TOT Sant Cugat, no han generat cap molèstia. Tampoc no haurien provocat cap desperfecte i no van forçar cap porta per entrar.

Són pisos que estan acabats de fer i que també estan pendents de ser lliurats als nous propietaris, tot i que segons Solvia els quatre ocupats encara són propietat del banc. Per ara, Solvia ha posat guardes de seguretat a l'entrada del bloc per evitar que es produeixin més ocupacions.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem