contingut promocionat

 

logo variants organ 01

Organ, patrocinador principal de la Mitja Marató

La immobiliària santcugatenca aposta així per la cursa, que aquest any serà Campionat d'Espanya

Aquest any, la immobiliària santcugatenca Organ esdevindrà el patrocinador principal de la Mitja Marató. Una competició que arriba a la 35a edició i que, per primer cop, formarà part del Campionat d'Espanya de Mitja Marató.

 

B ORGAN 300X250

 

Coincidint amb el 50è aniversari d'Organ, ara fa dos anys i amb el 75è aniversari del Club Muntanyenc Sant Cugat, Organ volia participar en aquesta fita i apostar per la Mitja, segons ha explicat Javier Pérez del Pulgar, director general d'Organ: "creiem que les empreses han d'involucrar-se en la vida de les ciutats". 

 

Pérez del Pulgar ha agefit que "l'esport i la vida saludable és un valor que fomentem" i en aquesta direcció ha assenyalat que "quan vam parlar amb els responsables del Club Muntanyenc per la possibilitat de patrocinar alguns dels seus esdeveniments, no ens ho vam pensar dues vegades. Des de que vam fer la festa dels 50 anys, vam decidir que havíem de ser presents en algun esdeveniment del poble, que ens permetés connectar amb la gent, els nostres veïns".

 

Més info: S'obren les inscripcions de la Mitja Marató de Sant Cugat, també Campionat d'Espanya

 

Des del dia 17 de gener les inscripcions per participar en la 35a Mitja Marató de Sant Cugat ja estan obertes. El preu per a la Mitja és de 20 euros, mentre que pel terç (7 quilòmetres) costarà 13 euros. Les inscripcions estaran obertes fins al 28 de març a les 23.59 h a través d'internet, les oficines del Club Muntanyenc i l'Oficina Municipal d'Esports per a Tothom (OMET).

 

Interior de la immobiliària de Sant Cugat, Organ. FOTO: Cedida

 

 

 
Comentaris

Destaquem