Per què els teus fills haurien d'aprendre anglès en unes colònies?

Estudiar anglès és un valor afegit com a eina de futur, ja que aquesta llengua és considerada com l'idioma dels negocis

L'aprenentatge d'altres idiomes és més senzill pels infants i joves per la seva capacitat d'absorbir coneixements i per estar en plena edat d'aprenentatge. I és que la infantesa és el millor moment per parlar un idioma perfectament, gairebé com si es tractés d'una llengua nativa. Començar amb l'anglès de petits és una gran opció per ser l'idioma internacional per comunicar-se amb persones de gairebé qualsevol nacionalitat.

Joves i infants poden aprendre anglès gaudint de diverses activitats FOTO: Cedida

Els campaments d'estiu en anglès són la millor solució per iniciar-se en la immersió en anglès, aconseguir un bon nivell o també, per aquells nens i joves que no tenen massa interès per aprendre aquesta llengua. A través dels campaments podran relacionar-se amb altres infants i joves i fer amics, conviuran amb nens d'altres edats i procedències i el fet de passar uns dies fora de casa els aportarà autonomia. A més, faran activitats en grup que desenvolupen habilitats de treball en equip, jugaran a esports nous o faran tallers que mai abans havien fet. Tot això, aprenen l'idioma de forma divertida, a través de jocs, actes i cançons, pel que deixaran d'associar aquesta llengua amb el col·legi i els farà perdre la por a l'idioma i a ser capaços de comunicar-se en anglès.

Amb l'objectiu de formar nens, joves i adults en anglès, l'escola English Summer S.A., especialitzada en colònies d'anglès i cursos d'idiomes a l'estranger, organitza una reunió informativa per aclarir tots els dubtes sobre el mètode d'aprendre anglès a través de les colònies. Així i repetint experiències anteriors, el pròxim dimecres, 14 de març, a les 18.30 h l'escola celebrarà la seva reunió a Esade Creapolis.

Els campaments d'estiu en anglès són la millor solució per iniciar-se en la immersió en anglès FOTO: Cedida
 
Comentaris

Destaquem