Premi per Grans Padrins el pla que fa compartir activitats entre gent gran i infants

Aquesta iniciativa intergeneracional fa que es relacionin usuaris d'entre 64 i 95 anys i infants de 2 i 3 anys, els quals comparteixen activitats, moments i històries

La residencia per a la gent gran Cugat Natura, ha estat guardonada amb el premi Innovació pel seu projecte Grans Padrins. El reconeixement atorgat per l'Associació Catalana de Recursos Assistencials (ACRA).



El projecte Grans Padrins és una iniciativa entranyable, que suma d'esforços i complicitats entre dos espais tan diferents com un centre per a gent gran i una llar d'infants molt propera al centre, Les Tortuguetes. Aquesta iniciativa intergeneracional fa que es relacionin usuaris d'entre 64 i 95 anys i infants de 2 i 3 anys, els quals comparteixen activitats, moments i històries.


El premi aporta visibilitat al sector de la gent gran i dóna suport a projectes d'entorn que destaquen per la seva col·laboració i proximitat. A més, reflecteix la bona entesa entre entitats amb públics ben diferents de Sant Cugat, però que s'apropen per aconseguir el millor de les dues en benefici de tots.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem