Quatre detinguts per un robatori en una casa de Valldoreix

Un veí va alertar d'un vehicle amb quatre ocupants que mostraven una actitud sospitosa a Valldoreix

La Policia Local de Sant Cugat ha detingut quatre persones per un presumpte robatori amb força en un domicili de Valldoreix. Els fets van tenir lloc el 21 de març a la tarda, quan la Unitat de Suport Policial realitzava a la zona de Valldoreix un patrullatge preventiu de robatoris en interior de domicili.

La patrulla va ser informada per un ciutadà que havia observat un vehicle amb quatre ocupants al seu interior, els quals mostraven una actitud sospitosa. Els agents van localitzar el vehicle, que era de lloguer, i van fer un seguiment discret pels carrers de Valldoreix.

Posteriorment els agents van observar com el vehicle s’aturava i baixaven dos dels quatre ocupants. Els dos individus observaven detingudament diversos domicilis fins que van saltar la tanca d’un habitatge a l’avinguda de Jacint Verdaguer.

A disposició judicial

Els agents van donar immediatament l’avís a d’altres unitats policials i van observar com el vehicle prosseguia la seva marxa en una velocitat molt reduïda fins aturar-se uns metres més endavant. Pocs minuts després, els dos individus que havien saltat al domicili tornaven al vehicle i aquest iniciava la marxa cap a una zona boscosa. En aquell moment els agents van aturar el vehicle fins l’arribada d’altres dotacions policials.

Els agents de la policia local van comprovar que un dels individus va voler identificar-se amb un document fals, i finalment els quatre van quedar detinguts per un presumpte delicte de robatori amb força en grau de temptativa i un d’ells per falsedat documental. Durant l’escorcoll policial es van trobar material divers, susceptible de ser emprat per cometre altres delictes de robatori.

Els detinguts van ser traslladats a la comissaria de Mossos d’Esquadra per tal de passar disposició judicial i el vehicle va ser ingressat al dipòsit municipal i resta també a disposició judicial.

 

 
Comentaris

Destaquem