Sant Cugat acull una jornada per a famílies amb persones amb discapacitat

La trobada està organitzada per l'associació Dincat

L'associació Dincat celebra la Jornada de Famílies, una trobada per a famílies amb persones amb discapacitat i que porta per nom de 'Cada família importa'. L'objectiu d'aquesta jornada és que les famílies d'aquestes persones tinguin un espai de trobada i reflexió on puguin explicar els seus problemes i les seves vivències. L'acte tindrà lloc el proper 17 de novembre al Teatre-Auditori de Sant Cugat, entre les 9 h i les 14 h. Dincat és la federació que vetlla per la defensa dels drets, la dignitat i la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual o del desenvolupament i les seves famílies a Catalunya.

En la jornada 'Cada família importa' s'aplegaran les diferents famílies que participen activament amb l'organització Dincat, i es presentarà el Consell de Participació de Famílies, on s'exposaran els principals problemes que l'associació vol erradicar.

Dincat busca solucions per millorar les condicions de famílies amb persones discapacitades, i se centra en tres aspectes fonamentals: l'accés a l'àmbit laboral d'aquestes persones, poder gaudir d'un d'habitatge digne, i les prestacions que es donen a aquestes famílies.

El vicepresident de l'organització, Ferran Felius, ha destacat que "la jornada serveix perquè diferents famílies tinguin el seu espai de participació, i coneguin el que s'està treballant des de l'associació". "Es calcula que la participació serà entre els 150 i els 200 famílies, de les quals una vintena comptaran amb el suport del servei Respir", ha afegit el vicepresident.

 
Comentaris

Destaquem