Sant Cugat celebra la primera Fira d'Economia Solidària

La plaça de Pep Ventura és l'escenari de lactivitat

La Xarxa d'Economia Solidària (XES) de Sant Cugat organitza el diumenge, 2 d'octubre, la primera Fira d'Economia Solidària a Sant Cugat. Des de les 10 hores, la plaça de Pep Ventura s'omplirà de parades i activitats per donar a conèixer les iniciatives i projectes locals que fomenten una economia més equitativa, democràtica, justa i sostenible.

"La Fira està impulsada per la XES, que existeix des de fa uns mesos, i aquesta és la primera activitat oberta, amb l'objectiu de presentar la xarxa local i, sobretot, mostrar la vida i la quantitat d'activitats d'economia social que hi ha a Sant Cugat, perquè l'anàlisi que fem és que n'hi ha molta, però no es coneix", explica Julià Mestieri, membre de la XES Sant Cugat.

La XES és una plataforma ciutadana transversal que té per objectiu la difusió, la presa de consciència i l'impuls d'aquest tipus d'economia. La fira vol ser un espai de trobada dels diferents projectes, empreses, persones o entitats que aposten per l'economia social, sostenible i solidària a Sant Cugat.

Diferents entitats, empreses i col·lectius exposaran els seus projectes durant el matí, mentre es faran xerrades, taules rodones i un dinar de carmanyola.

"Tots aquells projectes d'economia social que ho desitgin, es poden inscriure des de ja per poder tenir una parada a la fira. N'hi ha una trentena de disponibles", explica Mestieri, afirmant que "l'objectiu és ser el màxim d'inclusius possibles".

 
Comentaris

Destaquem