Sant Cugat en Comú denuncia "electoralisme" del govern amb la residència per la gent gran

En la reunió mantinguda no es va poder arrencar el compromís de la Generalitat de construir la segona residència pública", denuncien

Els comuns de Sant Cugat han acusat l'alcaldessa Carmela Fortuny de "vendre fum" i fer "electoralisme" al voltant de la segona residència pública per la ciutat. Unes acusacions arran de la trobada entre l’alcaldessa i el secretari general d'Afers Socials i Família de la Generalitat.

Segons l'Ajuntament de Sant Cugat, en aquesta reunió es va acordar crear més places concertades i avançar en el treball per construir la segona residència per la gent gran, competència de la Generalitat, però sense fixar cal calendari. Una demanda arran d'una moció aprovada pel Ple Municipal impulsada per ICV-EUiA.

Més info: Sant Cugat demana més places públiques en residències per la gent gran

Amb tot, Sant Cugat en Comú assegura que el govern santcugatenc ha generat "una notícia buida de contingut": "En la reunió mantinguda no es va poder arrencar el compromís de la Generalitat de construir la segona residència pública". A més, pels comuns la concertació de places públiques en residències privades "no és la resposta que la Generalitat hauria de donar als santcugatencs i santcugatenques".

Finalment, recorden que el seu grup parlamentari ha presentat al Parlament de Catalunya la proposta per construir la segona residència pública de Sant Cugat i emplacen als partits que van votar a favor de la mateixa moció al Ple Municipal de Sant Cugat s'expressin en el mateix sentit.

Més info: Demanen més places públiques de centres de dia i residències per gent gran

Més informació
 
Comentaris

Destaquem