Sant Cugat estrena la Festa dels Foguerons

L'activitat s'emmarca en la celebració de la festivitat de Sant Antoni Abat

Sant Cugat del Vallès celebra un any més la festivitat de Sant Antoni Abat amb els tradicionals Tres Tombs. Enguany, però, la festa arriba amb novetats, i dissabte, dia 20 de gener, la cultura popular i tradicional pren el protagonisme amb la celebració de la Festa dels Foguerons a la ciutat.

Una festa que se celebra per primer cop a la ciutat, amb la plaça de Barcelona com a escenari principal, on hi haurà actuacions, música, foguera i molt més.

L'activitat començarà a les 12 hores amb el vermut i concert amb Joan Garriga (La Troba Kung Fu). Ja a la tarda, es farà un taller obert de Ball de Bot amb l'Ateneu a les 17 hores. A les 18 començarà la cercavila de Sant Antoni i la cultura popular des de la plaça d'Octavià, que finalitzarà a la plaça de Barcelona, on les diferents entitats mostraran la seva activitat.

A les 20 hores s'encendrà la foguera i hi haurà un sopar popular amb botifarrada. La nit acabarà amb concerts i balls tradicionals amb La Cobleta de la Copeta a partir de les 21 hores.

Mentrestant, tant dissabte com diumenge, hi haurà la Fira de Traginers, a la mateixa plaça de Barcelona, amb productes de proximitat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem