Sant Cugat no tindrà pista de gel per Nadal

L'activitat s'ha suprimit del programa d'actes per les festes nadalenques

Sant Cugat del Vallès no tindrà pista de gel enguany per Nadal. Així ho ha anunciat l'alcaldessa de la ciutat, Carmela Fortuny, durant l'acte de presentació de les activitats de Nadal a la ciutat, celebrat aquest dilluns, 26 de novembre.

Com explica Fortuny, "com a alcaldessa, m'agrada recuperar les tradicions que són més de tota la vida. Al final, no pots fer-ho tot, i has de triar. Enguany he decidit incorporar el carrusel clàssic, en substitució de la pista de gel, i com a continuació de les casetes de comerciants que hi haurà". Una decisió que també s'ha pres pensant en els més joves, per "poder aplicar part del pressupost als joves que ens demanaven activitats específiques per a ells". D'aquesta manera, es farà un circuit d'activitats amb tirolines, bicicletes, etc. "per donar resposta als joves d'entre 10 i 12 anys". Una decisió presa també segons criteris de sostenibilitat, tot i que, com afirma Fortuny, "quan preguntes l'impacte que té sobre medi ambient la pista de gel, sempre ens han dit tècnicament que no n'hi ha".

La ciutat comptava amb aquesta atracció per Nadal des de l'any 2014, quan es va instal·lar al parc de Ramon Barnils. L'any següent es va traslladar al carrer de Josefina Mascarenyas, ubicació on va repetir fins al passat 2017, quan es va col·locar a la plaça de la Vila.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem