Sant Cugat serà la seu del III Congrés d'Acústica de Catalunya

Ponències, tallers i networking buscaran solucions tecnològiques, intangibles i socials a partir de reptes i dilemes

En el marc de la segona edició del Congrés d'Acústica de Catalunya (Acusti.cat) ha sigut anunciat que la ciutat de Sant Cugat serà la ciutat d'acollida del III Congrés d'Acústica de Catalunya. Es tracta de l'esdeveniment més rellevant del sector acústic a Catalunya i se celebrarà els dies 25 i 26 d'abril de 2020.

Aquest congrés biennal significa un lloc de trobada on els professionals del sector acústic poden intercanviar coneixement i discutir les millors solucions possibles per al control i la gestió de la contaminació acústica en l'escenari actual i futur. Es tracta, com a conseqüència, d'un punt de confluència inclusiu multi temàtic i multisectorial que convida a la reflexió i al debat.

L'Acusti.cat gira al voltant del Dia Internacional de la Conscienciació sobre el Soroll (International Day of Noise Awareness), que se celebra el 25 d'abril, i la seva petjada ja s'ha fet veure.

Així, des de fa dies, ja han començat a aparèixer a Sant Cugat fanals intel·ligents que avisen a través de llums sobre l'excés de soroll a les terrasses de les places de la ciutat. Es tracta d'una prova pilot de l'Ajuntament de Sant Cugat amb l'eslògan: "Abaixa el volum, apuja l'empatia", per conscienciar sobre el soroll als nostres carrers.

Sant Cugat s'incorpora com a seu del Congrés Català d'Acústica, després de Sabadell, seu de la primera edició, i Terrassa, seu de la segona.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem