Sant Cugat tornarà a tenir Envelat per Nadal

Entre el 23 de desembre i el 4 de gener el Parc de Ramon Barnils acollirà l'Envelat

Aquest Nadal, Sant Cugat comptarà de nou amb l’Envelat al centre de la ciutat. Del 23 de desembre al 4 de gener, al Parc de Ramon Barnils, la ciutat recuperarà aquest parc lúdic amb una oferta àmplia i amb diversitat d’espais i d’ambients. Amb el lema “Un Nadal a tot tren”, les activitats programades giraran entorn d’aquest eix temàtic commemorant d’aquesta manera el centenari de l’arribada del tren a Sant Cugat.

Durant els dies de l’Envelat hi haurà activitats cada matí, tarda i nit: espectacles, activitats, accions i tallers per als més menuts i s’hi ubicaran propostes ja tradicionals a Sant Cugat com el Quinto de Nadal, la Festa de Cap de d’Any i l’Ambaixador Reial. La contractació del personal d’atenció i el monitoratge es durà a terme a través del Servei d’Ocupació Municipal de Sant Cugat.

Enguany s’han replantejat alguns aspectes de la gestió del Nadal, entre ells, la unificació de criteris en l’organització de les festes de cap d’any, que assumeix directament l’Ajuntament (actualment se’n realitzen tres atenent tot tipus de públic: avis, joves i públic adult). Els beneficis que se’n puguin obtenir, revertiran a fer sostenible el projecte de l’Envelat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem