contingut promocionat
 
logo retina meritschool escuela de idiomas

 

Sí, és possible aprendre anglès a qualsevol edat i ara amb descompte

Amb l'ajuda adequada, l'anglès és accessible per a tothom

En un món interconnectat com en el que vivim, l'anglès ens ofereix un munt d'oportunitats en tots els sentits: podem accedir més fàcilment a la informació, establir relacions o millorar la nostra situació laboral. No pensis que per no ser un nen petit ja no podràs aprendre aquest idioma, amb l'ajuda adequada l'anglès és accessible a tothom.

A més, ara estàs d'enhorabona, i és que per fer-te la tornada a l'escola Merit School ofereix la matrícula gratuïta fins al 21 de setembre, una oportunitat única per estalviar diners. A banda, pots consultar a la seva pàgina web moltes més ofertes que s'adaptin al que tu busques, com el descomptes per a universitaris, majors de 55 anys o si s'inscriuen dos o més membres d'una mateixa família, entre d'altres.

 

banner 300x250

 

El centre imparteix no només cursos d'anglès, sinó que també ofereixen cursos d'alemany, italià, francès i espanyol per a estrangers per a qualsevol persona, sigui quin sigui el seu nivell. Amb més de 40 anys en el sector de la formació d'idiomes, els seus professors s'adapten a les necessitats dels seus alumnes i els assessoren amb els seus dubtes amb les diverses llengües que imparteixen.

 

Centre Platinum de Cambridge English

Merit School disposa de la catalogació com a Centre Platinum de Cambridge English, la màxima distinció que s'atorga als centres de llengua per la seva excel·lència. I és que Merit ha examinat a més de 53.000 candidats als diferents exàmens de Cambridge: Young Learners (Starters, Movers i Flyers), KEYPreliminaryFirst CertificateAdvanced i Proficiency. Aquestes certificacions, les més reconegudes internacionalment per universitats, empreses i institucions.

 

Regulat pel Marc Comú Europeu de Referència

Així, Merit School ofereix cursos per a nens, joves, universitaris i adults i per a tots els nivells. Tots els cursos que imparteixen a Merit estan regulats seguint el Marc Comú Europeu de Referència de coneixement d'idiomes del Consell d'Europa, un estàndard implantat a tota la Unió Europea. 

No deixis l'anglès per un altre moment i millora el teu nivell amb l'ajuda dels professors i professores de Merit School.

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem