Socis del club cannàbic de Can Magí protesten per l'actitud de l'Ajuntament

El col·lectiu demana un canvi en la postura del consistori

Una quarantena de membres del Club Cànem Mil·lenari de Can Magí s'ha concentrat a les portes del centre el matí d'aquest dimecres, 23 de setembre, en protesta per l'actitud de l'Ajuntament envers la seva entitat. A més dels socis entre els concentrats també hi havia membres de la Federació d'Associacions Cannàbiques Autoregulades de Catalunya (FEDCAC) i la Federació d'Associacions d'Usuaris de Cànnabis de Catalunya (CatFac).



"Amb aquesta concentració volem recriminar l'actitud violenta i de coacció de l'Ajuntament i dir també que no entenem la seva reacció", així ho ha explicat el membre de l'espai i secretari de la Federació d'Associacions Cannàbiques Autorregulades de Catalunya (FEDCAC), Àngel Benito. El santcugatenc ha explicat que de moment la concentració no ha tingut cap resposta i que aviat celebraran una jornada de portes obertes perquè tothom qui vulgui conèixer l'activitat que desenvolupen ho pugui fer.
 


Benito ha lamentat l'ordre judicial sol·licitada per l'Ajuntament per desallotjar el centre i basada en "4 o 5 comunicats policials", encara que s'ha mostrat confiat en què el jutge no donarà aquesta ordre contra "una entitat legalment constituïda" i ha avançat que l'assemblea permanent continuarà. El membre del col·lectiu ha exposat també que mentre que diversos grups polítics com el PSC, la CUP i Ciudadanos han visitat el club, s'han interessat per l'associació i els han donat suport, CiU mai s'ha mostrat interessat en visitar les instal·lacions, ni iniciar converses.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem