El camí a la millor audició i al benestar

Tens problemes auditius? Aural t’ajudarà a millorar la teva audició

Millorar l'audició per avançar cap al benestar i la qualitat de vida, aquest és l'objectiu de la xarxa de Centres Auditius Aural. El grup, que a Sant Cugat compta amb una seu situada a la rambla del Celler, va ser creat per la marca Widex Audiòfons.


El centres Aural són considerats com la xarxa de centres auditius d'excel·lència per l'atenció que ofereixen com els serveis exclusius i els seus rigorosos protocols de treball, així com la professionalitat i l'elevat nivell formatiu dels audioprotetistes especialistes en Widex. I és que perquè un audiòfon ofereixi les màximes prestacions a un usuari amb pèrdua auditiva, cal que aquest estigui adaptat per un professional d'alt nivell que, a més, segueixi un protocol de treball. 


Aquest protocol d'atenció denominat "el camí Aural", consta de diverses fases: l'escolta activa del pacient, la realització dels estudis auditius (que són gratuïts, indolors i no invasius), la prova gratuïta i personalitzada de l'audiòfon, l'assessorament i l'explicació de totes les facilitats que els centres Aural ofereixen als seus clients perquè puguin adquirir els seus audiòfons i l'adaptació de l'audiòfon, una adaptació rigorosa, precisa i personalitzada. 
 

Les facilitats amb el teu audiòfon

 Sant Cugat compta amb un Centre Auditiu Aural situat a la rambla del Celler FOTO: Cedida

Un cop l'audició resulta satisfactòria per a la persona, Aural planifica amb el pacient les visites de seguiment i de revisions per assegurar que l'audiòfon proporciona el màxim rendiment. A més, Aural compta amb un servei d'audició a tres anys que inclou piles gratis, reparacions, assegurança i substitució en cas de trencament.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem