Sorprèn la teva parella amb l'original Lot de Sant Jordi

Aconsegueix el Lot de Sant Jordi a la Taula d'escriptors 2018 aquest dissabte, 14 d'abril

sorprendre a la teva parella aquest Sant Jordi? Ara ho pots fer amb el Lot de Sant Jordi. Un regal 100% santcugatenc que no deixarà indiferent al teu home o dona. El Lot de Sant Jordi, que té un preu de 25 euros, inclou els quatre números del Món Sant Cugat i una original rosa de cartó de regal. 


El Lot el podràs aconseguir a la Taula d'escriptors 2018, que se celebrarà aquest dissabte, 14 d'abril a partir de les 17.30 hores a la plaça dels Quatre Cantons.

Si no et pots passar per la parada, el Lot de Sant Jordi també el podràs aconseguir a les oficines del TOT Sant Cugat, situat al carrer de Sant Antoni, número 42, fins al mateix dilluns, 23 d'abril.

El Món Sant Cugat, és el monografic col·lecionable del TOT Sant Cugat. Amb dues edicions a l'any, al juny i al gener, la revista està dissenyada amb un format atractiu i de qualitat, dirigida a un públic que vol descobrir, aprofundir i entendre la realitat més propera. Amb continguts divulgatius sobre l’actualitat i el patrimoni històric, cultural, social, econòmic i humà santcugatenc. Fins ara s'han editat quatre números que es poden adquirir al web del Món Sant Cugat

Número 4. 100 anys de tren a Sant Cugat

L’arribada del ferrocarril va suposar un canvi en l’estil de vida a la ciutat. En aquesta edició s'inclou una entrevista a l’exnedadora santcugatenca Gemma Mengual i també parlem sobre la mobilitat i l’habitatge de Sant Cugat.

Número 3. La vinya a Sant Cugat

Durant segles la vinya va ser la principal activitat econòmica que va donar forma a la ciutat que avui coneixem. Entrevista a Àlex Corretja, extenista i santcugatencs. 100 anys del Club de Golf, El Júnir FC, El Sant Cugat FC, La Unió i La Lira.

Número 2. Anuari 2016

Amb el més destacat de l’any. Entrevista a Empar Moliner. Personatges: Àngela Balcells, José A.Morán, Lluís Ribas, Albert Salarich.

Número 1. Viatge als orígens

Fem un passeig per la història de Sant Cugat des dels primers pobladors fins que el Monestir perd el poder i s’estableix la societat moderna. altres continguts: Entrevista a Francesc Orella, personatges com Gerald Fannon. Gemma Puig, Jaume Pahissa i Blanca Moreno. Descobreix Can Ganxet, el Paga-li, Joan, els Cals, els renoms...

Més informació
 
Comentaris

Destaquem