[SORTEIG TANCAT] Guanya gratis una entrada doble per veure 'El Fantasma de Canterville'!

Divertida, emotiva i sofisticada comèdia de Joan Yago protagonitzada per Joan Pera

El TOT Sant Cugat, conjuntament amb el Teatre-Auditori, sortegen una entrada doble per veure l'espectacle El Fantasma de Canterville a la sala santcugatenca. L'actuació es produirà el proper diumenge 16 de desembre a les 19 h. Si hi vols participar, l'únic que ha de fer és emplenar el formulari que trobaràs més a vall. Molta sort!

Lord Canterville convida l’empresari nord-americà Hiram S. Otis i la seva família a passar el cap de setmana al seu antic castell prop d’Ascot, Anglaterra. Lord Canterville, propietari del castell, adverteix els nous habitants que el fantasma de Sir Simon de Canterville, avantpassat familiar, vaga per la casa d’ençà que va assassinar la seva esposa, Lady Eleonore. Però els nous inquilins, el senyor Otis, la seva esposa Martha i la seva filla Virginia, no fan cas de l’advertència i, fins i tot, es burlen del fantasma que, a fi de mantenir intactes la seva reputació i el seu honor, farà tot el possible per atemorir-los.

Aquesta adaptació al català del clàssic de Wilde és un diàleg còmic ple d’ironia i de crítica a la societat de l’època. L’obra segueix una estructura similar a la de tres de les grans comèdies de l’autor: El ventall de Lady Windermere, Un marit ideal i La importància de ser Frank.

 

Si no veus bé el formulari, fes clic aquí.

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?