[SORTEIG TANCAT] Guanya un sopar de peix i marisc per a dues persones

La cuina de San Telmo, que està especialitzada en peix i marisc fresc, celebra el seu desè aniversari

Et ve de gust sopar o dinar peix i marisc fresc i de primera qualitat, totalment gratuït? Doncs participa en aquest sorteig al restaurant ​La cuina de San Telmo. Omple el formulari que hi ha més avall i participa-hi fins al pròxim dilluns, 20 de novembre. A l'àpat per dues persones et permet triar entre 14 primers, 14 segons, a més de begudes, postres i cafè. 

El restaurant, que està ubicat en ple centre de la ciutat a escassos metres del Monestir, . La Cuina de San Telmo està especialitzat en peix i marisc fresc i provinent de Galícia. En aquest sentit, el restaurant rep cada dia peix i marisc de les costes gallegues. 

10 anys amb presència a la ciutat

El restaurant està especialitzat en peix i marisc fresc i provinent de Galícia FOTO: Cedida

A banda de les delícies del mar, el restaurant que celebra aquest any el seu desè aniversari, també proposa diverses varietats d'arrossos, les carns argentines com vacio, fillet, entraña i entrecot i postres fets a casa complementen la seva carta.

Amb l'objectiu de facilitar al màxim que la seva cuina arribi a tot arreu, la Cuina de San Telmo compta amb un servei a domicili de dimarts a diumenge i a qualsevol hora per les seves propostes d'empanades de tonyina, bacallà, pop i carn, a més dels seus arrossos.

El restaurant celebra 10 anys des de la seva inauguració FOTO: Cedida

Més informació
 
Comentaris

Destaquem