Tingues cura de la teva salut auditiva

Només un 20% de les persones que ho necessiten, porten un audiófon

L'audició és un dels aspectes més importants en el que fa a la qualitat de vida, però tot i ax, sembla que a Espanya no en som del tot conscients. Només un 20% de les persones que en necessita, porta un audiòfon per sentir millor; una dada que està molt allunyada del 50% a on s'arriba als països nòrdics.

Els problemes d'oïda, a més de dificultar la comunicació, afecta àmbits molt més greus, ja que una falta d'estimulació auditiva provoca un deteriorament cognitiu, i per conseqüència, pot fer accelerar el desenvolupament de malalties com l'Alzheimer.

Aprofitant la celebració del Dia Mundial de l'Audició, els professionals insisteixen en la importància de la prevenció: als centres auditius Aural practiquen revisions gratuïtes que recomanen, sobretot, per a persones majors de 50 anys per evitar el deteriorament de la capacitat auditiva. La xarxa Aural porta treballant des de 1987 amb audiòfons Widex, alhora que aposta per la tecnologia i el disseny.

A Aural es diferencien pel seu protocol d'atenció, l'anomenat 'camí Aural', que permet fer una revisió gratuïta de l'oïda, provar uns audiòfons i ser assessorat per experts professionals. Després d'aquest camí, a Aural programen una sèrie de visites per controlar el correcte manteniment i funcionament dels aparells.

FOTO: Cedida
Més informació
 
Comentaris

Destaquem