Tot a punt per a la presentació del número 6 del Món Sant Cugat

La presentació se celebra a la Sala El Siglo del Mercantic i comptarà amb una actuació de la reconeguda cantant Mónica Green

La revista semestral Món Sant Cugat, editada pel TOT Sant Cugat, té a punt el seu primer número del 2019. Entre els seus continguts destaca un reportatge en profunditat sobre el sector empresarial de la nostra ciutat; més de 3.000 empreses que donen feina al voltant de 65.000 treballadors. En aquest número també es publica un reportatge històric sobre els alcaldes de Sant Cugat de la Segona República, entre altres continguts. Per primer cop s'inclou un resum en anglès de la revista.

Portada del nou número del Món Sant Cugat

Portada del nou número del Món Sant Cugat

La presentació se celebra el dimarts 22 de gener, a la Sala El Siglo del Mercantic, a partir de les 19:30 h, i és oberta a tothom. A més de repassar els continguts de la revista, la presentació servirà per veure en directe a la reconeguda cantant Mónica Green. veïna de Sant Cugat, interpretarà algunes cançons coincidint amb el 30è aniversari de la seva trajectòria musical a Catalunya. Mónica Green és l'entrevista central d'aquest número del Món Sant Cugat.

En l'acte de presentació també es comptarà amb la presència de l'alcaldessa de Sant Cugat, Carmela Fortuny, i de representants del teixit social, cultural, empresarial i esportiu de Sant Cugat i de totes aquelles persones interessades en descobrir els continguts de la publicació. És un acte obert a tothom i no cal invitació per assistir-hi.

Món Sant Cugat es publica dos cops l'any, al gener i al juny. Si encara no el rebeu a casa, per 15 euros l'any, us enviarem les dues edicions. També el podeu adquirir a través del web www.monsantcugat.cat, a diverses llibreries i a quioscos de la ciutat. Ens podeu trucar al 93 590 86 00

Més informació
 
Comentaris

Destaquem