contingut promocionat
 
Logo home to home

Un any acadèmic a l'estranger? Ara t'ho posem fàcil!

L'empresa home to home fa més de 25 anys que organitza immersions en anglès

Una immersió en anglès durant un trimestre o tot un curs escolar és una de les millors formes i una de les més eficaces que els teus fills aprenguin una de les llengües que els hi obriran més portes. L'empresa home to home és una empresa que fa més de 25 anys que organitza aquesta mena de sortides a campaments i a l'estranger tant per particulars com per a escoles.

Si estàs pensant a fer que el teu fill aprofiti un any escolar per a fer una immersió lingüística, l'equip especialitzat en educació internacional de home to home organitza d'aquí ben poc una xerrada informativa. El proper dijous 22 de novembre, l'hotel AC de Sant Cugat acollirà a les 19.30 h aquesta cita on s'informarà de la possibilitat de fer que els alumnes d'ESO i Batxillerat puguin anar tot un trimestre o any a l'estranger. Per acudir, però, cal confirmar assistència envaint un e-mail a info@hometohome.es.

No deixis passar aquesta xerrada i informa't sobre els cursos a l'estranger. Fes que els teus fills visquin una experiència inoblidable mentre milloren el seu nivell d'anglès!

 
Comentaris

Destaquem