Totes les propostes de la Ruta de Tapes

Fins al diumenge, 24 de setembre podràs tastar la trentena de tapes acompanyades d'una Estrella Damm

Vegetal, de carn, amb formatge un total de 30 tapes fetes al moment, sofisticades i de tendència, conformen aquest any la Ruta de Tapes 2017. Tria aquella o aquelles que més t’agradin i no et perdis aquesta oportunitat! 

Melós de xai lacat a baixa temperatura

Bodega Tomàs

Bodega Tomàs

Galta de xai cuita a baixa temperatura durant 8 hores, lacada en la seva salsa, sobre brunoise de samfaina, xampinyó i cruixent de mandioca a la cúrcuma. 

Av. de Francesc Macià, 34

Montadet bistec tàrtar

Boket Carnisseria

Boket Carnisseria 

Pa amb bistec tàrtar i ou de guatlla.

Mercat Vell. Plaça de Sant Pere

Torrada amb cruixent de sobrassada i formatge

Boket Xarcuteria

Boket Xarcuteria 

Torrada de pa amb cruixent de sobrassada i formatge Pecorino amb tòfona. 

Mercat Vell. Plaça de Sant Pere

Alegries

Ca l'Albert

Ca l'Albert 

Cassoleta de pasta de full, ou de guatlla, pernil del país, formatge Mozzarella i codony.

C/ de la Plana de l’Hospital, 6

Bunyol de bacallà amb all i oli negre

Cal Temerari

Cal Temerari

Bacallà, farina, llet, ou, sal, pebre, llevat, all, julivert, oli i tinta de calamar. 

C/ de Sant Esteve, 8-12

‘Risotto tartufata’

Dolce Vita

Dolce Vita

Arròs, tòfona i bolets.

Av. de Torreblanca, 2

Bunyol d’espinacs amb mostassa i mel

Dr Lagarto

Dr. Lagarto

Bunyol d’espinacs amb salsa de mostassa a l’antiga i mel.

Av. de Torreblanca, 2-8, local 4

Croqueta de seitó

El Celler del Mercat

El Celler del Mercat

Croqueta de seitó amb salsa Espinaler.

Mercat Vell. Plaça de Sant Pere

Coca de Folgueroles amb pollastre, ceba i formatges

El Celler d'en Medir

El Celler d’en Medir

Pa de coca de Folgueroles amb filetejat de pollastre, ceba confitada, dos formatges gratinats i reducció de salsa Pedro Ximenez.

Plaça de Pep Ventura, 5

‘Arepa’ de pollastre

El Perolet

El Perolet

Mini arepa de blat de moro farcida d’un rostit de pollastre i acompanyada amb una maionesa de mostassa.

Mercat Vell. Plaça de Sant Pere

‘Pataniscas de bacalhau’

Granja Montserrat

Granja Montserrat

Pataniscas de bacallà amb un coixí de verdures.

C/ Endavallada, 6

Fals tàrtar

Hamburg

Hamburg

Esqueixada clàssica de bacallà amb tàperes i tenyida de remolatxa.

Rambla Ribatallada, 36

Tac de bolets amb guacamole i “Pico de gallo”

House Green Boket

House Green Boket

Ceba confitada, dos formatges gratinats i reducció de salsa Pedro Ximenez.

Mercat Vell. Plaça de Sant Pere

La Sireneta

La Dehesa Santa Maria

La Dehesa Santa Maria

Gamba amb pernil ibèric i llit marí amb guacamole sobre torrada perfumada amb allioli.

Plaça Augusta

Escalivats al Porto amb formatge de cabra

La Bolera

La Bolera

Torradeta amb albergínia i ceba escalivades, caramel·litzada al Porto, amb una mica de mel i acabada amb formatge de cabra gratinat.

C/ de la Baixada de l’Alba, 20

Gua Bao Club

La Madeleine

La Madeleine

Sandwich Club, versionat per la Madeleine. Panet Bao al vapor, amb cansalada ibèrica, ou de guatlla i vinagreta de xilis.

C/ del Migdia, 27

Arancino siciliano

La Piazzetta

La Piazzetta

Bola d’arròs farcida de Mozzarella, pernil dolç i salsa bolonyesa; empanada i fregida. 

17. C/Major, 21

Mar i muntanya de pop i papada confitada amb ‘demi-glace’ d’au

La Plaça

La Plaça

Broqueta marcada a la planxa composta de dau de papada confitada cuita a baixa temperatura, rodanxa de pop bullit tradicionalment, amb salsa d’au reduïda i acompanyada d’hummus. 

C/ de Santiago Rusiñol, 60

Aro de ceba amb cremós d’alvocat i melmelada de tomàquet

Mut a La Cafeta Gastronòmica

Mut a la Cafeta Gastronòmica

Aro de ceba amb cremós d’alvocat i melmelada de tomàquet.

Av. del Pla del Vinyet, 81-85

Ensaladilla Nemesis

Nemesis

Nemesis

Patata, pastanaga, olives, salmó marinat, maionesa, coulis de pebrot del piquillo, sal, pebre, oli, cibulet i pa torrat.

C/ Major, 22

Caneló d’ànec i foie

Rancho El Paso

Rancho el Paso

Caneló d’ànec i foie amb beixamel de cep.

Pas de l’Estació, 15 (La Floresta)

Panet asiàtic amb un toc de mar

Ribera Manero

Ribera Manero

Panet Bao amb calamarset de platja fregit, tàrtara i fulla de roure.

Centre Comercial. Av. Via Augusta, s/n

‘Healthy wrap’

RK Cafè

RK Cafè by Erreka

Wrap de pollastre, salsa Cèsar, tomàquet cherry, ceba tendra i cabdells.

Mercat nou

Pollastre amb cruixent de ‘kikos’ i guacamole

Rusiñol

Rusiñol

Pollastre macerat amb salsa de soja, arrebossat amb cruixent de kikos i servit sobre un llit de guacamole.


C/ de Santiago Rusiñol

‘Capellacci di zucca’

Sabàtic

Sabàtic

Pasta farcida de carabassa, feta per nosaltres, amb mantega de sàlvia i acompanyada de xips de carbassa.

Plaça de Pep Ventura, 6

Crema bicolor de brandada i pebrot

Spoon

Spoon

Got de brandada de bacallà amb crema de pebrot del piquillo i olivada.

Rbla. del Celler, 17

Vieira amb ‘wasa’ telefèric

Telefèric

Telefèric

Vieira a la llima amb base de fonoll i escuma negra de Mirin.

Mercat nou

Croquetonik 080

The Police 080

The Police 080

Croqueta de Gin Tonic.

Av. Pla del Vinyet, s/n, local 12

‘Parisino’

Tost l'Art de l'Entrepà

Tost l’Art de l’Entrepà

Mini entrepà de deliciós de filet de vedella macerat amb oli d’oliva, tomàquet, ceba fregida i salsa Cafè de París.

Av. de Torreblanca, 13

Barqueta de cabra i vedella

Versió Original

Versió Original

Base de pa, carn de vedella picada i rotlle de formatge de cabra.

Mercat nou 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem