Vegetal, de carn, amb formatge un total de 30 tapes fetes al moment, sofisticades i de tendència, conformen aquest any la Ruta de Tapes 2017. Tria aquella o aquelles que més t’agradin i no et perdis aquesta oportunitat!
Melós de xai lacat a baixa temperatura
Bodega Tomàs
Galta de xai cuita a baixa temperatura durant 8 hores, lacada en la seva salsa, sobre brunoise de samfaina, xampinyó i cruixent de mandioca a la cúrcuma.
Av. de Francesc Macià, 34
Montadet bistec tàrtar
Boket Carnisseria
Pa amb bistec tàrtar i ou de guatlla.
Mercat Vell. Plaça de Sant Pere
Torrada amb cruixent de sobrassada i formatge
Boket Xarcuteria
Torrada de pa amb cruixent de sobrassada i formatge Pecorino amb tòfona.
Mercat Vell. Plaça de Sant Pere
Alegries
Ca l'Albert
Cassoleta de pasta de full, ou de guatlla, pernil del país, formatge Mozzarella i codony.
C/ de la Plana de l’Hospital, 6
Bunyol de bacallà amb all i oli negre
Cal Temerari
Bacallà, farina, llet, ou, sal, pebre, llevat, all, julivert, oli i tinta de calamar.
C/ de Sant Esteve, 8-12
‘Risotto tartufata’
Dolce Vita
Arròs, tòfona i bolets.
Av. de Torreblanca, 2
Bunyol d’espinacs amb mostassa i mel
Dr. Lagarto
Bunyol d’espinacs amb salsa de mostassa a l’antiga i mel.
Av. de Torreblanca, 2-8, local 4
Croqueta de seitó
El Celler del Mercat
Croqueta de seitó amb salsa Espinaler.
Mercat Vell. Plaça de Sant Pere
Coca de Folgueroles amb pollastre, ceba i formatges
El Celler d’en Medir
Pa de coca de Folgueroles amb filetejat de pollastre, ceba confitada, dos formatges gratinats i reducció de salsa Pedro Ximenez.
Plaça de Pep Ventura, 5
‘Arepa’ de pollastre
El Perolet
Mini arepa de blat de moro farcida d’un rostit de pollastre i acompanyada amb una maionesa de mostassa.
Mercat Vell. Plaça de Sant Pere
‘Pataniscas de bacalhau’
Granja Montserrat
Pataniscas de bacallà amb un coixí de verdures.
C/ Endavallada, 6
Fals tàrtar
Hamburg
Esqueixada clàssica de bacallà amb tàperes i tenyida de remolatxa.
Rambla Ribatallada, 36
Tac de bolets amb guacamole i “Pico de gallo”
House Green Boket
Ceba confitada, dos formatges gratinats i reducció de salsa Pedro Ximenez.
Mercat Vell. Plaça de Sant Pere
La Sireneta
La Dehesa Santa Maria
Gamba amb pernil ibèric i llit marí amb guacamole sobre torrada perfumada amb allioli.
Plaça Augusta
Escalivats al Porto amb formatge de cabra
La Bolera
Torradeta amb albergínia i ceba escalivades, caramel·litzada al Porto, amb una mica de mel i acabada amb formatge de cabra gratinat.
C/ de la Baixada de l’Alba, 20
Gua Bao Club
La Madeleine
Sandwich Club, versionat per la Madeleine. Panet Bao al vapor, amb cansalada ibèrica, ou de guatlla i vinagreta de xilis.
C/ del Migdia, 27
Arancino siciliano
La Piazzetta
Bola d’arròs farcida de Mozzarella, pernil dolç i salsa bolonyesa; empanada i fregida.
17. C/Major, 21
Mar i muntanya de pop i papada confitada amb ‘demi-glace’ d’au
La Plaça
Broqueta marcada a la planxa composta de dau de papada confitada cuita a baixa temperatura, rodanxa de pop bullit tradicionalment, amb salsa d’au reduïda i acompanyada d’hummus.
C/ de Santiago Rusiñol, 60
Aro de ceba amb cremós d’alvocat i melmelada de tomàquet
Mut a la Cafeta Gastronòmica
Aro de ceba amb cremós d’alvocat i melmelada de tomàquet.
Av. del Pla del Vinyet, 81-85
Ensaladilla Nemesis
Nemesis
Patata, pastanaga, olives, salmó marinat, maionesa, coulis de pebrot del piquillo, sal, pebre, oli, cibulet i pa torrat.
C/ Major, 22
Caneló d’ànec i foie
Rancho el Paso
Caneló d’ànec i foie amb beixamel de cep.
Pas de l’Estació, 15 (La Floresta)
Panet asiàtic amb un toc de mar
Ribera Manero
Panet Bao amb calamarset de platja fregit, tàrtara i fulla de roure.
Centre Comercial. Av. Via Augusta, s/n
‘Healthy wrap’
RK Cafè by Erreka
Wrap de pollastre, salsa Cèsar, tomàquet cherry, ceba tendra i cabdells.
Mercat nou
Pollastre amb cruixent de ‘kikos’ i guacamole
Rusiñol
Pollastre macerat amb salsa de soja, arrebossat amb cruixent de kikos i servit sobre un llit de guacamole.
C/ de Santiago Rusiñol
‘Capellacci di zucca’
Sabàtic
Pasta farcida de carabassa, feta per nosaltres, amb mantega de sàlvia i acompanyada de xips de carbassa.
Plaça de Pep Ventura, 6
Crema bicolor de brandada i pebrot
Spoon
Got de brandada de bacallà amb crema de pebrot del piquillo i olivada.
Rbla. del Celler, 17
Vieira amb ‘wasa’ telefèric
Telefèric
Vieira a la llima amb base de fonoll i escuma negra de Mirin.
Mercat nou
Croquetonik 080
The Police 080
Croqueta de Gin Tonic.
Av. Pla del Vinyet, s/n, local 12
‘Parisino’
Tost l’Art de l’Entrepà
Mini entrepà de deliciós de filet de vedella macerat amb oli d’oliva, tomàquet, ceba fregida i salsa Cafè de París.
Av. de Torreblanca, 13
Barqueta de cabra i vedella
Versió Original
Base de pa, carn de vedella picada i rotlle de formatge de cabra.
Mercat nou