Un concert benèfic recaptarà diners pel Càncer del Desenvolupament Infantil

La sala Bikini de Barcelona acollirà apuesta jornada de música

Una família de Valldoreix impulsa un concert benèfic per recaptar fons contra el càncer del desenvolupament infantil a través de l’Associació Anita, presidida per Carolina Amado, mare de la nena Anita i veïna de Valldoreix. Amado va perdre la seva filla de sis anys a conseqüència d'un càncer del desenvolupament infantil.

La Sala Bikini de Barcelona, acollirà aquest divendres, 16 d'octubre, aquest concert protagonitzat per la banda Los Brazos, un trio de música de rock and roll que presentaran el seu tercer àlbum Gas, a més de presentar el videoclip inèdit de la seva cançó "Magic", que han cedit a l’Associació Anita. Tots els fons aniran a parar a l’Associació Anita per a la investigació del ‘Càncer del desenvolupament infantil’ i que servirà també com a homenatge a Anita Sanchiz Amado, que després de lluitar quatre anys per superar aquest càncer va morir el desembre del 2014.


La recaptació del concert anirà destinada a la Fundació d’Investigació de l’Hospital Sant Joan de Déu i a l’Amatruda Lab, UTSouthwestern Medical Center de l’Estat nord-americà de Dallas, per a un projecte científic de cinc anys de durada per mirar de desenvolupar noves línies d’investigació per trobar tractaments menys agressius i més efectius per tal de donar resposta a tots els nens que pateixen càncers de desenvolupament i alhora millorar la seva qualitat de vida.


L'entrada pel concert té un preu de 16,50 euros i també s'ha creat una Fila 0 amb el mateix preu de l'entrada per a les persones que no puguin assistir, però que vulguin col·laborar de la iniciativa. Les entrades es poden adquirir a través de la plataforma de venda d’entrades per internet, Ticketmaster.

 
Comentaris

Destaquem