contingut promocionat
 
tbkids1 logo

 

Un Nadal tecnològic per nens i joves!

Uns tallers per aprendre i deixar volar la imaginació

Els tallers tecnològics de TBKids són una oportunitat única perquè infants i joves gaudeixin d'un Nadal tecnològic i creatiu. Els tallers TechnoXmas ofereixen la possibilitat de fer diferents projectes cada dia.

b tbkids

Amb aquestes diferents propostes, els teus fills i filles podran construir i programar diferents prototipus robòtics alhora que s'ho passen bé i aprenen tecnologia de forma única i creativa. A TBKids, a més, ofereixen diferents tallers en funció dels interessos dels nens i nenes: a les tardes podran desenvolupar el pensament computacional dins d'un dels jocs més revolucionaris dels últims anys, Minecraft, mentre que els joves ho podran fer gràcies al disseny de videojocs.

Els alumnes són el centre de la docència a TBKIDS

Per adaptar-se al nivell dels nens, se'ls divideix en quatre grups d'edat diferents: de 5 a 6 anys, de 7 a 9, de 10 a 12 i de nens i nenes de més de 12 anys. Durant el taller podran provar diferents plataformes de desenvolupament tecnològic com Lego We Do 2.0, Kodu, Scratch, Minecraft, Fischertechnick BT, Lego Technick i Lego Mindstorms entre d'altres.

Informa't a la seva web i busca els horaris que més s'adapten a tu.

 
Comentaris

Destaquem