Una Festa Major rodona per a Volpelleres

Durant la Festa Major del barri, en la que hi va haver molta participació, l'alcaldessa Carmela Fortuny va comprometre's a engegar el projecte del Parc de la Guineu

La Festa Major de Volpelleres ha estat rodona, en tots els sentits. Així ho valora el president de l'Associació de Veïns del barri, Alberto Valcarce, que assegura que "la d'aquest any ha estat la millor de les tres edicions de Festa Major" que s'han celebrat a Volpelleres. "Hem complert, de sobres, amb les expectatives que teníem. El temps ens ha respectat i la participació ha estat molt alta", ha assegurat Valcarce. Una de les activitats que més seguiment han tingut ha estat la del torneig de futbol sala, que a diferència de l'any passat, ha comptat amb categoria de nens i d'adults.

A més, per acabar d'arrodonir les celebracions, els veïns de Volpelleres van rebre la confirmació, per part de l'alcaldessa, Carmela Fortuny, que el projecte del Parc de la Guineu s'engegarà durant l'any vinent, inclòs dins del pressupost ordinari de l'Ajuntament pel 2019.

D'altra banda, Valcarce ha volgut valorar la tasca de tots els comerços i entitats de la zona que han fet possible la celebració d'aquesta Festa Major.

La Festa Major de Volpelleres, en imatges

Animació infantil al Parc de la Guineu. FOTO: Paula Galván

 
Comentaris

Destaquem