Una setmana sense telèfon ni internet a la Floresta per la caiguda d'un arbre

Van estar gairebé 48 hores sense llum i ara ja fa una setmana que no tenen telèfon ni internet

Veïns de l'avinguda d'Emeterio Escudero i del carrer de Vallvidrera de la Floresta, a Sant Cugat del Vallès, fa una setmana que estan sense telèfon ni internet com a conseqüència de la caiguda d'un arbre el passat divendres, 17 d'agost. Un pi de grans dimensions de la via pública va caure al mig del carrer i va tirar a terra pals d'electricitat i de telecomunicacions i el cablejat elèctric i des de llavors encara no s'ha solucionat el tall del telèfon ni d'internet. Tampoc els hi funciona, entre altres, la televisió. De fet, els cables encara estan al mig del carrer i la caixa de comunicacions de Telefónica està a terra. Així ho ha explicat al TOT el veí Jaume Taxé, que explica que com a mínim hi ha una dotzena de cases afectades.

 

Més info: La caiguda d'un arbre provoca afectacions elèctriques a La Floresta

 

Un cop va caure l'arbre i va tirar el cablejat, la companyia elèctrica Fecsa es va posar a treballar i va recuperar l'electricitat pel veïnat en 48 hores. En canvi, les gestions amb Telefónica no han estat tan senzilles. El dilluns 20 d'agost, tres dies més tard i després de les trucades dels veïns, un tècnic de la companyia telefònica es va presentar però no va poder solucionar el problema. Així, que Taxé va trucar a l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, que es va comprometre a seguir la incidència i posar-se en contacte amb Telefónica. Cinc dies després, no s'ha presentat ningú i els veïns segueixen sense telèfon ni internet i amb el cablejat encara al terra. Dijous 23, el florestà va tornar a trucar a l'Ajuntament, que no sabia que la incidència persistia. En aquest sentit, lamenta que l'Ajuntament de Sant Cugat no hagi fet seguiment de la qüestió.

 

L'única actuació durant aquesta setmana és la col·locació d'uns cartrons per sobre dels cables que encara travessen el carrer, set dies després de la caiguda de l'arbre, que recorda Taxé es trobava en la via pública i no en cap finca privada.

 

 
PHOTO 2018 08 24 11 11 38

Estat actual del cablejat que va caure fa una setmana a l'avinguda d'Emeterio Escudero. FOTO: Cedida

 

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem